Gunstig takpleie for huseiere

Hva du kan forvente av LA Takpleie

Gratis hjemmebesøk: LA Takpleie foretar alltid en inspeksjon av taket for å fastsette den best egnede behandlingen.

Tilbud: Etter inspeksjonen får du et tilbud for behandling av taket. 

Garanti: Våre takpleiebehandlinger kommer med garanti. Vi behandler hele taket, og sørger for at all påvekst opphører.

Takpleieplan: Vi gir deg en personlig takpleieplan som beskriver gjennomførte tiltak, og planlegger fremtidig vedlikehold og stell av taket. Kunder som tegner takpleieplan får 10 % rabatt på løpende takpleie.

LA Takvård

Ikke vent med å ta vare på taket

Start med å avtale gratis hjemmebesøk, så får du hjelp med alt.

LA Takpleies hovedkontor ligger i Gagnef i Dalarna, Sverige. Vi har regionale takpleieeksperter over hele landet som hjelper deg, uansett hvor du bor. Kontakt oss allerede i dag for å avtale hjemmebesøk og en gratis inspeksjon av ditt tak. Vår takpleieekspert i ditt område ringer deg for å avtale passende tidpunkt.

 

Husk ved behandling av taket

Det er veldig vanlig at takrengjøring skjer ved hjelp av høytrykksvasker – til tross for at mange vet at det sliter utrolig mye på taksteinen. Firmaer som vasker tak med høytrykksvasker tilbyr ofte, som plaster på såret, en eller annen form for overflatebehandling som mersalg. Salgsargumentet er ofte noe i stil med:

Rent tak umiddelbart uten venting

Nytt overflatesjikt med mer farge

Mosen fester ikke på det nye overflatesjiktet

Kjenner du igjen argumentene? De høres kanskje fristende ut for den som har det travelt og ønsker rent tak raskt, men på sikt er det du som huseier som taper for “slurvearbeidet”.

Problemet

I følge livsløpsanalyser av betongstein utført på Chalmers i Gøteborg bør betongstein vare opptil 100 år. Takets verste fiende er diverse påvekst som binder fukt og hindrer avrenning fra taket. Hvordan får vi mest ut av takets potensiale på 100 år så kostnadseffektivt som mulig?

Vår løsning

Mose og annen skitt løsnes manuelt fra taket med børste eller skrape. Ødelagt takstein byttes ut og takrenner tømmes. Deretter behandles taket mot vekst med et passende plantevernmiddel. Veksten dør og slipper taket med tiden (etter et til to år). Taket er som regel fritt for vekst i cirka fire år. Vi kontakter da kunden for tilleggsbehandling og kontroll av taket.

Fordeler

Vår behandlingsmetode er svært skånsom for taket

Taket er fritt for påvekst i fire år – uten at du må gjøre noe

Oppfølging med kontrollbesøk etter fire år, alternativt løpende takpleieplan

Kostnadseffektivt

Fire enkle steg til rent tak

1) Kontakt oss
Vi kontakter deg for å avtale passende tidpunkt for besøk av vår takpleieekspert.

2) Gratis hjemmebesøk og tilbud på stedet
På plass hos deg foretar vår takpleieekspert en gratis inspeksjon av taket. Du får umiddelbart tilbud på totalkostnad for behandlingen av ditt tak.

3) Profesjonell behandling av tak
Våre takpleiere kommer til avtalt tid for å behandle taket. Vi tar hånd om alt avfall, og gjør det rent og pent etter oss.

4) Oppfølging
For å holde taket rent og pent kontakter vi deg cirka fire år etter behandlingen for tilleggsbehandling. Alternativt avtaler vi en fordelaktig takpleieplan for årlig inspeksjon.

Vi sørger rett og slett for at taket forblir rent og pent i lang tid fremover.

LA Takvård