Om oss

Vår forretningsidé er å behandle tak mot påvekst så skånsomt som mulig, og få det helt fritt for mose, alger og lav. Slik unngår man unødvendige og kostbare takbytter

Grunnleggerne Leo Juujärvi og Ari Vähäjylkkä startet firmaet i 2004. LA Takvård AB i Sverige, er nå en kjede av lokale og driftige entreprenører fra Västerbotten i nord til Skåne i sør. I 2022 tok vi beslutningen om å tilby de samme tjenestene i Norge og etablerte LA Takpleie AS.

Vi holder taket ditt fritt for påvekst. Dermed forlenger vi levetiden og skyver et kostbart takbytte langt inn i fremtiden. Som ekstra bonus ser taket flottere og mer velpleid ut. Det er ofte minst like viktig.

Det er mange som ikke tenker på at mose, alger og lav på tak er et utbredt problem som koster norske huseiere mange penger.

Grunnen er at veksten sliter ut taksteinen raskere enn hva som er tilfellet for rene og behandlede tak. Det handler om slitasje, frostsprengning og vannlekkasje.

Når skadene tiltar er det fare for vanngjennomtrenging og fuktproblemer. Da venter et kostbart takbytte. Det vil vi bidra til å forhindre. LA Takpleies forretningside er å behandle tak mot påvekst så skånsomt som mulig, og få takene rene for mose, alger og lav.

I løpet av årene har interessen for våre tjenester spredt seg raskt, og vi har fått stadig flere kunder over hele landet. Det er vi svært stolte over.

Vår enkle målsetting er å kunne tilby alle boligeiere i Norge takpleie i henhold til forretningsideen: prisgunstig og garantert pålitelig takpleie for lenger levetid.

Vårt løfte er at det skal være enkelt og gunstig å bruke oss

Forbehandling av taket er alltid inkludert. Vi rydder opp etter oss og tar med oss avfallet. Vårt takpleieprogram garanterer at hele taket behandles og all påvekst opphører.