Meld interesse for gratis hjemmebesøk og tilbud

LA Takpleies enkle målsetning er å tilby alle boligeiere i Norge takpleietjenester i henhold til forretningsideen: prisgunstig og garantert pålitelig takpleie for lenger levetid.

Kontakt oss for gratis hjemmebesøk hvor vi inspiserer taket og gir tilbud på en komplett tjeneste som inkluderer forbehandling, takbehandling, rydding, bortkjøring av avfall og fortsatt personlig takpleieplan.

Vi bidrar til å holde taket fritt for påvekst. Dermed forlenges levetiden, og et kostbart takbytte skyves langt inn i fremtiden. Som ekstra bonus ser taket flottere og mer velstelt ut. Det er ofte vel så viktig.

LA Takpleie har regionale takpleieeksperter over hele landet som hjeper deg, uansett hvor du bor. Kontakt oss for å avtale et gratis hjemmebesøk for å få inspeksjon av taket ditt.

Vi tilbyr 10 % rabatt på løpende takpleie for nye kunder som tegner takpleieplan.

Merk: Vi behandler dessverre ikke eternittak med vår metode.

Gratis hjemmebesøk

“Godt utført arbeid, god kommunikasjon og service. ”

– Emil Bredmar 

“Vi anbefaler LA Takpleie AB på det varmeste. Så fornøyd med resultatet, flott jobbet i varmen som var i dag”

– Annika Johansson 

“Hadde deres ansatte på besøk i dag, og er svært fornøyd. Hyggelig behandling helt fra besøket med tilbud til arbeiderne kom og rengjorde taket. Kanonjobb utført og pent oppryddet etterpå med tilbakemelding via telefon i løpet av dagen om takets tilstand. Utmerket!”

– Daniel Jonnson