Meld interesse for gratis hjemmebesøk og tilbud

 • LA Takpleies enkle målsetning er å tilby alle boligeiere i Norge takpleietjenester i henhold til forretningsideen: prisgunstig og garantert pålitelig takpleie for lenger levetid.
   
 • Kontakt oss for gratis hjemmebesøk hvor vi inspiserer taket og gir tilbud på en komplett tjeneste som inkluderer forbehandling, takbehandling, rydding, bortkjøring av avfall og fortsatt personlig takpleieplan.
   
 • Vi bidrar til å holde taket fritt for påvekst. Dermed forlenges levetiden, og et kostbart takbytte skyves langt inn i fremtiden. Som ekstra bonus ser taket flottere og mer velstelt ut. Det er ofte vel så viktig.
   
 • LA Takpleie har regionale takpleieeksperter over hele landet som hjeper deg, uansett hvor du bor. Kontakt oss for å avtale et gratis hjemmebesøk for å få inspeksjon av taket ditt.
   
 • Vi tilbyr 10 % rabatt på løpende takpleie for nye kunder som tegner takpleieplan.

Merk: Vi behandler dessverre ikke eternittak med vår metode.
 

Bild-24

“Godt utført arbeid, god kommunikasjon og service. ”

– Emil Bredmar 

“Vi anbefaler LA Takpleie AB på det varmeste. Så fornøyd med resultatet, flott jobbet i varmen som var i dag”

– Annika Johansson 

“Hadde deres ansatte på besøk i dag, og er svært fornøyd. Hyggelig behandling helt fra besøket med tilbud til arbeiderne kom og rengjorde taket. Kanonjobb utført og pent oppryddet etterpå med tilbakemelding via telefon i løpet av dagen om takets tilstand. Utmerket!”

– Daniel Jonnson